For information regarding Sponsored blogs, Sponsored links or any other queries Contact Us

Bestel wijn online voor uw feestjes

Het drinken van wijn is niet hetzelfde als het drinken van andere alcoholische dranken. Zelfs om wijn te serveren is wel enige kennis van wijn nodig.


Behandel uw wijnen op de juiste manier


Beide wijnen, rood en wit, smaken het beste bij bepaalde temperaturen. Terwijl de rode wijn smakelijker is bij temperaturen die dicht bij kamertemperatuur liggen, kan witte wijn beter gekoeld worden geserveerd. Om deze reden wordt witte wijn tijdens het serveren in een ijsemmer geplaatst. Witte wijnen worden normaal gesproken in de koelkast bewaard en een korte tijd voor het serveren pas uit de koelkast genomen.


Wijn moet worden geserveerd in wijnglazen met een lange steel. Maar zelfs de glazen zijn niet hetzelfde voor de rode en witte variëteiten. Glazen voor het serveren van witte wijnen zijn relatief kleiner met een taps toelopende bovenkant. Rode wijnen worden geserveerd in glazen met grotere kommen. De reden is dat rode wijnen moeten oxideren om goed te smaken voordat ze worden gedronken. Witte wijn heeft dit niet nodig.


Rode wijnen worden tot ongeveer de helft van het glas gegoten, terwijl witte wijn op een-derde van het glas wordt gegoten. Tijdens het serveren van witte wijn moet u opletten dat uw hand de wijn niet opwarmt. Om deze reden wordt een servet rond de hals van de fles gebonden.


De juiste wijn verkrijgen


Er zijn veel wijnsoorten verkrijgbaar in zowel rode als witte kwaliteit. Elke wijn heeft zijn eigen speciale smaak. De kwaliteit varieert met de variëteit aan druiven die wordt gebruikt en de plaats waar de druiven vandaan komen. Het hangt ook af van de kruiden of specerijen die aan wijnen zijn toegevoegd.


Populaire rode wijnen zijn Merlot, Pinot Noir en CabernetSauvignon. Populaire witte wijnen zijn Chardannoy, SauvignonBlanc en Pinot Grigio.


Drink de wijn meteen na openen


Het drinken van wijn is een ritueel op zich.


Je schenkt geen glas vol wijn en drink het dan meteen op. Er wordt eerst een klein beetje wijn in het glas gegoten. Daarna wordt het door het glas gedraaid en zo vermengt het zich met zuurstof. Hierdoor komen de smaken het beste naar voren. Als u eenmaal van de geur en smaak hebt genoten, kunt u de hoeveelheid wijn die u wilt drinken, in het glas gieten. Wijnen ruiken normaliter naar verschillende soorten fruit, kruiden, specerijen en bloemen. Er zijn vele wijnen met vele smaken verkrijgbaar.


Wijn wordt met kleine slokjes gedronken, niet met grote slokken. Na het ruiken van de wijn, neemt u een halve slok. De wijn wordt dan rondgedraaid in de mond. U laat de smaak door je mond rollen zodat het door de tong wordt gesmaakt. De smaken zullen naar het verhemelte van de mond stijgen. Pas daarna wordt het slokje wijn doorgeslikt.


Wijn bij het eten


Zowel rode als witte wijnen kunnen worden gedronken tijdens het diner en bij desserts. Maar er zijn bepaalde soorten voedsel die goed samengaan met elke wijnsoort.

Witte wijnen passen goed bij vette vis en romige sauzen. Verschillende soorten kaas worden gecombineerd met verschillende soorten wijnen. Een zoete rode wijn is het beste bij toetjes. Bij voorkeur zou de wijn zelfs nog zoeter moeten zijn dan het toetje.


Koop uw wijnen


Nu je weet hoe wijnen moeten worden geserveerd en gedronken, is het tijd voor jou om jouw wijnen te verkrijgen. Je zou online wijn kunnen kopen. Er zijn veel online wijnwinkels. Je kunt ook goede Spaanse wijn online krijgen. Voor meer informatie over online wijnverkoop, brengt u een bezoek aan naar www.wereldwijnonline.be


Over de auteur

We hebben meer dan 1000 wijnen op voorraad en kunnen dus snel te leveren! We zijn trots op ons prachtig assortiment dat zo breed mogelijk opgezet is. Bijna uit alle werelddelen hebben we schitterende wijnen in ons aanbod.visit here for more info about Wijn Online Shop.

Loading...
Rate this blog entry:
"El vestuario del Barcelona estaba podrido por los...
Oficial: Wenger deja el Arsenal tras 22 años

Related Posts

Loading...

Top Bloggers

Isabelle
11904 post(s)
Fernando
6506 post(s)
Vimal
4833 post(s)
Jatin Sharma
3583 post(s)
Anshika
2732 post(s)

Sponsored Blogs

Vimal
20 December 2014
Science / Technology
Social media is known to be an excellent online platform in promoting business awareness in the market today. Creative and dynamic business owners and marketers today are adopting social media optimization (SMO) into their business marketing plans an
Rate this blog entry:
Vimal
03 January 2016
Business
Taking a step of recognizing the need to help a child become a better writer is impressive. The union between teachers and parents ensures the children become excellent writers. Different homes experience different situations, therefore; there is no specific time when such a step should be undertaken. Writing skills develop gradually, but regardles...
Rate this blog entry:
Vimal
24 September 2015
Business
The college admission overwhelms many families due to the competition existing and other many variables the high school student must take into account. For instance, challenging curriculum, outstanding recommendation letters, excellence in standardiz
Rate this blog entry: